Rijschool Rhoon

Rijschool Rhoon

Rijles in Rhoon? Bij Rijschool Dyna natuurlijk!

Het is zover, je gaat beginnen met rijlessen. Maar bij wie? Als je in Rhoon of omgeving woont, is rijschool Rhoon de plek waar je veilig en vertrouwd rijlessen kunt volgen. Wij kunnen je na een eerste proefles al direct vertellen hoeveel lessen je waarschijnlijk nodig hebt om het CBR-rijexamen aan te gaan. Zo bieden we iedereen een rijopleiding op maat. Meer weten? Bel: 06-28 80 10 24.

Betaalbaar leren autorijden in Rhoon

Bij rijschool Rhoon kun je goedkoop rijlessen nemen. Wij hebben verschillende lespakketten samengesteld en bieden je zelfs de mogelijkheid gespreid te betalen. Welk pakket geschikt is voor jou kun je het best even navragen aan je rijinstructeur. Deze heeft na de proefles een goed beeld van jouw inzicht, aanleg en rijvaardigheid en kan je goed adviseren. Mocht je besluiten bij ons rijlessen te nemen, dan krijg je vanaf dan altijd te maken met één vaste instructeur. Deze begeleidt je deskundig en geeft feedback waar nodig. Je weet direct waar je op moet letten.

De instructeur haalt je aan het begin van de rijlessen thuis in Rhoon op. Vervolgens krijg je les in een moderne, goed onderhouden auto. Het hangt van jezelf af hoeveel keer je in de week lest.

Waarom lessen bij rijschool Rhoon?

  • Ervaren;
  • Vaste rijinstructeur;
  • Moderne en goed onderhouden lesauto;
  • Rijopleiding op maat;
  • Eerlijke en deskundige feedback;
  • Voordelige prijzen.

Meer informatie over rijschool Rhoon?

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen. Wil je direct aan de slag, vraag dan nu gelijk je proefles in Rhoon aan.

Een moment geduld aub.