Rijschool Ommoord

Rijschool Ommoord

Goede rijschool Ommoord nodig? Kom naar Rijschool Dyna!

Ben je op zoek naar een goede rijschool in Ommoord? Verkeersschool Ommoord is waar je dan moet zijn! Je krijgt bij ons les van een ervaren rijinstructeur die je in no time leert waar je op moet letten, zonder dat dat ten koste gaat van de kwaliteit. Wil je snel je rijbewijs halen? Dan ben je bij ons dus aan het juiste adres! Kom een vrijblijvende proefles volgen, dan kunnen wij inschatten hoeveel rijlessen je ongeveer nodig hebt. Daarna kun je meteen starten! Meer weten? Bel dan vandaag nog naar: 06-28 80 10 24.

Hoe ziet lessen bij rijschool Ommoord eruit?

Bij rijschool Ommoord zorgen we ervoor dat iedereen vanaf 16,5 jaar en ouder een aantal basisvaardigheden onder de knie krijgt. Maar denk ook aan discipline en beheersing in het verkeer. Begeef je je op de openbare weg, dan dien je je namelijk strikt aan de verkeersregels te houden. Doe je dat niet, dan leidt dat gegarandeerd tot problemen. Als rijschool in Ommoord zijn we er om je deze regels te leren. Ze vormen de basis van elke rijles. Tijdens onze rijlessen kun je verder rekenen op:

  • Te allen tijde een vaste rijinstructeur;
  • Eerlijke feedback, zodat je weet wat je moet verbeteren;
  • Rijopleiding op maat;
  • Mogelijkheid meerdere keren per week te lessen.

Gratis proefles volgen bij Rijschool Ommoord

Voordat je bij rijschool Ommoord begint, kun je een proefles volgen. Tijdens die proefles krijg jij een beter beeld van onze verkeersschool en na afloop van de proefles hebben wij een idee van het aantal lessen dat je ongeveer nodig hebt om je rijbewijs te halen. Voor deze proefles hoef je niets te betalen en hoef je alleen onderstaand formulier in te vullen.

Een moment geduld aub.

Een vraag stellen of je meteen inschrijven bij Rijschool Ommoord?

Wil je meer informatie of je direct inschrijven bij Ommoord? Dat kan! Neem hiervoor gewoon even contact met ons op. Tot snel!